Tilbake til hovedsiden.

~ FORTELLERKURS ~


 

Her får du mulighet til å høre fortellinger og til å øve deg på å fortelle? (to og to). Alle skaper sine egne indre bilder, både når de hører en fortelling og når de selv forteller. Du får mulighet til å fantasere, til å friske opp gamle minner og til å ha det moro?

Det å fortelle og det å lytte til andres fortellinger, er en svært brukervennlig innfallsvinkel når du arbeider med barn, ungdom eller voksne?

Og ikke minst når du skal fortelle for andre, dine egne barn eller barnebarn, andres barn eller for andre voksne?

Du har alltid en mulighet til å fortelle en liten fortelling, enten en historie/eventyr du har hørt/lest eller en liten episode/hendelse fra en tid som en gang var. Enten i bilen, eller i en sosial sammenheng? Det at barn og ungdom hører voksne fortelle, kan gi dem både lyst og mulighet til selv å fortelle og fantasere?

Det er mye god energi i fortellinger?

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker at jeg skal komme og holde fortellerkurs.

Det kan være kurs for ansatte i barnehage, for foreldre i barnehage, for ansatte eller foreldre på skole, eller for barn på skole.

Siden 2008 har jeg holdt 3-timers fortellerkurs for alle 5. klassinger i Hole kommune. Det å få tilgang på og litt erfaring med egen fortellerstemme kan gjøre veldig godt, og øke den enkeltes kreativitet. Det er maks 14-16 elever pr. kurs, så alle får god anledning til å prøve seg.

Ønsker du en fortellerstund for en gruppe eller et arrangement, så gir du lyd om det! Jeg tilpasser både kurs og fortellerstunder etter ønske og behov.

Dette blir moro! Meld deg på!

 
Klikk her for hele artikkelen
Utskriftsvennlig side

Kari Thingelstad -

ORG.NR 980 893 294

© 2004 Håvard Vidme